OstoskärrysiSulje

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä.

Kirjaudu sisään Sulje

Maksu ja turvallisuus

 

Periaatteessa emme sitoudu tallentamaan korttien numeroita enempää kuin on tarpeen veloitus-, peruutus- ja luottokysymysten tehokkaan käsittelyn varmistamiseksi.

Kun maksat kassalla, voit tallentaa korttitietosi turvallisesti meille, jotta sinun on helpompi tehdä ostoksia meiltä seuraavalla kerralla. On tärkeää, että kirjaudut ulos asiakastililtäsi, kun olet suorittanut maksutapahtuman.
Olet vastuussa siitä, ettet jaa käyttäjätunnustasi ja salasanaasi muiden kanssa.
Maksun suorittamiseksi välitämme tietosi maksupalveluntarjoajallemme Shopify Paymentsille. Ne tallentavat tiedot turvallisesti ja suojatusti, ja ne ovat PCI Level 1 -sertifioituja. 

 


Shopify Payments hyväksyy yleisimmät maksukortit VISA, MasterCard, AmericanExpress sekä Apple Pay, Google Pay ja Klarna.

Syötä korttisi numero ja kortin voimassaoloaika sekä kortin CVV2/CVC-koodi. Rahat vähennetään suoraan tililtäsi, kun hyväksyt tapahtuman. Kaikki maksutapahtumatiedot lähetetään SSL (Secure Sockets Layer) -yhteyden kautta ja ne on salattu, eli ne ovat erittäin turvallisia. Jos sinulla on ongelmia maksun kanssa, ota yhteyttä VortexVR:n asiakaspalveluun.


Voit maksaa myös PayPalin kautta, joka on maailmanlaajuinen turvallinen maksuratkaisu.