OstoskärrysiSulje

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä.

Kirjaudu sisään Sulje

FAQ

Tiedustella: OCULUS LINK -KAAPELI 5m |USB-A| OCULUS QUEST 1/2 asti

Kysymys signaalin laadusta:

Hyvää iltapäivää.
Haluaisin ostaa tämän kaapelin, mutta minulla on joitain epäilyksiä. Riittääkö Oculus Rift -sovelluksen käyttäminen Oculus Quest -laseissa vai tarvitsenko silti kaapelin ja vahvistimen? Huomasin, että Amazonissa myydään sarjoja. En tiedä, onko kyse ensisijaisesti kaapelin pidentämisestä vai signaalin vahvistamisesta.
Ja jos kaapeli voi toimia yksinään - oletko testannut kuinka 3m/5m pituus vaikuttaa signaalin voimakkuuteen?
Kiitos jo etukäteen vastauksestasi.

Terveisiä
Luke P.

Vastauksemme:

Hei
Erittäin hyviä kysymyksiä. Jotkut ovat skeptisiä, mutta se toimii yhtä hyvin kuin alkuperäinen kaapeli tai jopa paremmin. On tärkeää, että emolevy antaa tarpeeksi virtaa kaapelin kautta, 1-2% tapauksista voi joskus olla pieniä ongelmia, ja sitten sinun tarvitsee vain kytkeä kaapeli aktiivisen keskittimen alle.
Kaapelit, joista puhut, myydään myös yhdessä toisen signaalin toistavan kaapelin kanssa. Tätä kaapelia voidaan sitten jatkaa paremman signaalin saamiseksi. Tulevaisuudessa meillä on jopa 8 metrin pituisia kaapeleita vahvistetulla ja parannetulla signaalilla, jossa siru on jo kaapelissa, mutta tämä on vielä tuotannossa.
Suosittelemme kaapeliamme, ja jos ongelmia ilmenee, tarjoamme ilmaisen palautuksen, mutta kuten sanottu, olemme täällä auttamassa ja olemme varmoja, että se toimii 100 % suunnitellusti. Jos emolevy ei anna virtaa, voit aina ostaa aktiivisen HUBin.
5 metrin kaapelimme antaa samat tulokset kuin 3 metrin kaapeli tuloksissa, joten rajoitus ei ole kaapelissa vaan laitteistossa.

Ystävällisin terveisin,
Vortex Virtual Reality